Οι τιμές είναι υπό επεξεργασία. Όλοι μας διαθέτουμε άμεση και εύκολη πρόσβαση στη πληροφόρηση και δεν έχουμε καμία δικαιολογία άγνοιας για μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή Ζωή... Μείνετε ενημερωμένοι!... Υγεία από την δύναμη της φύσης

Αρχική | Εταιρεία | Επικοινωνία

Ποιότητα

Ποιότητα

Μείνατε ενημερωμένοι…

Κριτήριο είναι η διαφορά ανάμεσα στα ποιοτικά συμπληρώματα διατροφής  και τα άλλα, χαμηλής αξίας με ελάχιστα οφέλη για την υγεία.

Η κατανάλωση  συμπληρωμάτων αυξάνεται καθημερινά. Αυτό καθιστά όλο και πιο δύσκολη τη διάκριση προϊόντων υψηλής ποιότητας από κατώτερα ή και άχρηστα. Στα μέσα ενημέρωσης επίσης συχνά οι διαφημίσεις είναι ανεύθυνες και  παραπλανητικές.  με τις υπερβολές για   τα θαυματουργά αποτελέσματα του κάθε προϊόντος για καμία 100-ρια ασθένειες και συμπτώματα. 

Αντίθετα η EURO VITAL PHARMA στα mylife προσφέρει δοκιμασμένης υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής εφαρμόζοντας  αυστηρές προδιαγραφές προαγωγής   

1-Πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας

Τα mylife       χρησιμοποιούν Π.Υ. με  φύλλα ασφαλείας πρώτων υλών Sicherheitsdatenblaetter ΕΕ 1907-2006 για ακριβή σύνθεση, καθαρότητα, αποστείρωση και ιδιαίτερα. ελέγχου σε επιβλαβείς ουσίες, φυτοφάρμακα, μόλυβδο, υδράργυρο, βακτηρίδια, μύκητες ή άλλους ρύπους.
 
2-ασφάλεια των mylife προϊόντων  με

Ισχυρισμούς υγείας της EFSA EFSA=Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια Τροφίμων στη ΕΕ - και ο μόνος υπεύθυνος- σχετικά με την τεκμηρίωση των ισχυρισμών υγείας στα συμπληρώματα διατροφής.

Για παράδειγμα Γνώμη, με  την ριζα konjac μαννάνη (γλυκομαννάνη) και τη μείωση του σωματικού βάρους (ID 1559), διατήρηση της φυσιολογικής συγκέντρωσης γλυκόζης στο αίμα (ID Χοληστερόλης στο αίμα (ID 3100,3217), διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εντέρου (ID 834,1557,3901) και τη μείωση των δυνητικά παθογόνων  γάστρο-intestinal μικροοργανισμών (ID 1558) σύμφωνα με το άρθρο 13 (1) του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1924/2006.

Συγγραφείς: EFSA Ομάδα για τα διαιτητικά προϊόντα, την διατροφή και τις αλλεργίες (NDA)

Ημερομηνία Δημοσίευσης…..

Μέλη του πάνελ…….  

Απόδειξη:……..

3-Η αποτελεσματική σύνθεση

Η βέλτιστη μορφή δοσολογίας και η πλήρης ένδειξη των δραστικών συστατικών στο πίνακα διατροφικής αξίας   σύμφωνα με τον κανονισμό Ε.Ε αριθ. 1169/2011 και  είναι σημαντικό τα βασικά συστατικά να περιέχονται στην πραγματική,  διαθέσιμη τυποποιημένη και εγγυημένη ποσότητα,  ημερήσιας αναφοράς NRV (ΣΗΠ) στα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας των συμπληρωμάτων διατροφής.

Για παράδειγμα το υγιές  ωμέγα-3 ιχθυέλαιο τα λιπαρά οξέα ΕΡΑ και DHA είναι τα αποφασιστικά δραστικά συστατικά και πρέπει  η ακριβής ποσότητα να αναφέρεται αν όχι,  ενα τέτοιο προϊόν δεν ωφελεί την υγεία σας .

Επιπλέον, η απομάκρυνση ρύπων στο ωμέγα-3 ιχθυέλαιο είναι πολύ σημαντική καθώς τα ψάρια αποθηκεύουν βαρέα μέταλλα, φυτοφάρμακα και PCB στο λίπος. Μόνο μοριακή απόσταξη μπορεί να απομακρύνει αυτούς τους ρύπους και να παράγει καθαρό, υγιές ωμέγα 3 ιχθυέλαιο. Η βέλτιστη απομάκρυνση αυτών των επικίνδυνων ουσιών είναι πολύ δαπανηρή, αλλά ένα σημαντικό βήμα για  ένα υγιές, χωρίς ρύπους διατροφικό προϊόν. Όπως δείχνει το παράδειγμα του ιχθυελαίου Ωμέγα 3, η χρήση πρώτων υλών υψηλής ποιότητας είναι καθοριστική.

Συγκρίνετε επίσης, για παράδειγμα, τo Multivitamin Activ3 Α-Ζ με άλλα προϊόντα. Θα διαπιστώσετε ότι παρέχει ένα πολύ ευρύτερο φάσμα 24 βιταμινών, ανόργανων συστατικών και ιχνοστοιχείων και επιπλέον βελτιστοποιείται με πολύτιμα αντιοξειδωτικά φυτών.

Η σωστή επιλογή του έχει μια ιδιαιτερότητα, διατίθεται για  ηλικίες κάτω των 50 και άνω των 50 με την ίδια σύνθεση των 24 δραστικών συστατικών αλλά με διαφορετική δοσολογία.

4.Πιστοποιημένη η παραγωγή mylife

Σύμφωνα με τις οδηγίες επίπεδου αξιολόγησης ποιότητας:
GMP (ορθές πρακτικές παρασκευής)              
GSP (Καλή πρακτική αποθήκευσης)
HACCP και GLP (Ορθές εργαστηριακές πρακτικές)
δηλαδή, οδηγίες για την υγιεινή της παγκοσμίως αναγνωρισμένης φιλοσοφίας HACCP.  Πιστοποιητικό TÜV DIN EN ISO 9001: 2008
δηλαδή  παραγωγή  με αυστηρές οδηγίες ποιότητας ISO.

5. Ο βέλτιστος τρόπος λήψης (μορφή δοσολογίας).

Είναι οι  κάψουλες  mylife από καθαρή φυτική κυτταρίνη (VCaps)  η ζελατίνη χωρίς ΣΕΒ.  Σε αντίθεση με τα δισκία- χωρίς δυσάρεστη γεύση των  συστατικών,   χαλαρά γεμισμένες με σκόνη δεν  πιέζονται,  διαλύονται πολύ γρήγορα στο στομάχι με υψηλή απορρόφηση των ζωτικών τους  ουσιών.

6-  Ασφάλεια και χωρίς παρενέργειες

Τα my life προϊόντα που προσφέρουμε είναι θρεπτικά συστατικά για τη συμπλήρωση της καθημερινής σας  διατροφής και χωρίς φάρμακα. Λόγω της φυτικής ή φυσικής τους σύνθεσης, είναι απολύτως ασφαλή στη συνιστώμενη δοσολογία και δεν υπάρχουν παρενέργειες, όπως συμβαίνει συχνά με τα φάρμακα. Έτσι δεν χρειάζεται να πάτε στο γιατρό και δεν χρειάζεστε συνταγή για τη χρήση των.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολλοί μεμονωμένοι παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στις επιλογές σας. Γι αυτό πρέπει να είστε πλήρως ενημερωμένοι για να μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποια συμπληρώματα είναι τα καλύτερα για εσάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Αξιοποιούμε τη σύγχρονη επιστημονική γνώση με τις ανεξάντλητες ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρουν πλούσια τα υλικά της φύσης και παράγουμε ποιοτικα προϊόντα υγείας και φροντίδας στο σώμα, τον οργανισμό, το πνεύμα και την ψυχή που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι ακριβά για να είναι πολύτιμα, ασφαλή και χωρίς παρενέργειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EURO VITAL PHARMA

Κολινδρός, Πιερία, 60061

2353 031246

6976-793933

2353 031246

lmamelis@gmail.com

www.e-mylife.gr

NEWSLETTER

Newsletters

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.